Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Cheddar cheese, diced (1-2 cm)
- fresh coriander (approx. 10 g)
- 2 aubergines, large (approx. 800 g)
- 20 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, to taste
- 275 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 120 g quinoa, rinsed
- 100 g tinned kidney beans, drained
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chickpea Pancakes
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min