![Mexican Quinoa Stuffed Aubergine Mexican Quinoa Stuffed Aubergine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ABC31787-EA79-49FF-806B-79D690E848F5/Derivates/32730B36-F0E5-4847-8DE0-BC719A909C9C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Cheddar cheese, diced (1-2 cm)
- fresh coriander (approx. 10 g)
- 2 aubergines, large (approx. 800 g)
- 20 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, to taste
- 275 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 120 g quinoa, rinsed
- 100 g tinned kidney beans, drained
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.