
Apparaten en Accessoires
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
aubergines (approx. 2), diced (2 cm)500 g
-
olive oil50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¼ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic clove1
-
cashew nuts50 g
-
almond milk (see tip)175 g
-
lemon juice1 tsp
-
onions quartered125 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
harissa paste1 ½ Tbsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)150 g
-
fresh baby spinach125 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
370 kcal /
1540 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
29 g
Verzadigd vet
3.5 g
Natrium
916 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plant-based Kitchen
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland