Compatibele versies
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g aubergines (approx. 2), diced (2 cm)
- 50 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- 1 ¼ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 3 pinches ground black pepper
- 1 garlic clove
- 50 g cashew nuts
- 175 g almond milk (see tip)
- 1 tsp lemon juice
- 125 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 ½ Tbsp harissa paste
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 200 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 150 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 125 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Natrium
- 916 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min