Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp oil
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ - 1 red chilli, to taste, deseeded if desired
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 2 Tbsp tomato purée
- 200 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 250 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 100 g broccoli, cut in florets (3-4 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Chick Pea Curry
35 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetarian Chilli
35 dk
Cape Malay Vegetable Curry
35 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 dk