Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp oil
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ - 1 red chilli, to taste, deseeded if desired
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 2 Tbsp tomato purée
- 200 g water
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 250 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 100 g broccoli, cut in florets (3-4 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Coconut Dhal
20 Min
Indian vegetable curry
50min
Potato Curry
12h 50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegetable Biryani
50min
Chick Pea Curry
35min