![Chick Pea Curry Chick Pea Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5347870-5325-4C77-8A4B-64FBEDE15D3C/Derivates/661AA855-9387-4EB1-B13C-8299AFB8F4B3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
480
g tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
of 250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip) - 4 garlic cloves
- 350 g onions, quartered
- 50 - 60 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 50 g olive oil
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp chilli powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 Tbsp amchoor (dried green mango powder)
- 1 tsp garam masala
-
800
g tinned chopped tomatoes
of tomatoes, chopped - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1436 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Chana Masala
45 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Indian vegetable curry
50 Min