Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 225 g onions, quartered
- 480 g carrots, cut in pieces
- 35 g unsalted butter
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 700 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Creamy Pepper Soup
20min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Curried Sweet Potato Soup
30 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min