Compatibele versies
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Strawberry and Ginger Spritz
15min
Steamed Salmon Parcels
55min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Boiled Eggs
20 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min