Apparaten en Accessoires
Sous-vide Poached Eggs
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 pieces
Ingrediënten
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
183 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
359 kJ /
87 kcal
Vetten
6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
0.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide with Blade Cover
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Boiled Eggs
20 Min
Whipped Cream
10 Min
Breadcrumbs
5 Min
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min