Apparaten en Accessoires
Sous-vide Poached Eggs
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 pieces
Ingrediënten
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
183 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
359 kJ /
87 kcal
Vetten
6 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
0.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide with Blade Cover
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Scrambled Eggs
10 min
Basmati Rice
35 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Boiled Eggs
20 min
Whipped Cream
10 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Mashed Potatoes
45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min