![Jasmine Rice Jasmine Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B1930A20-F515-418A-8998-ACB82B455462/Derivates/26697194-551f-4b5a-b2b0-a52892768df6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 400 g jasmine rice (see tip for portioning)
- 300 - 580 g water (see tip)
- 10 - 20 g oil
- ¼ - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 316 mg