Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 200 g celery stalks, cut in pieces
- 250 g carrots, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g tomatoes, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 50 g fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 120 g coarse salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
Alternatieve recepten
Shortcrust pastry
5min
Steamed rice
25min
Tomato sauce
40 min
Icing sugar
5min
Chicken stock paste
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Tomato ketchup
1 godz. 15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Basil pesto
10min
Quick puff pastry
2 Std.
Focaccia with onions
2 Std.
Cauliflower cheese
55 min