Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 cooked chicken carcass
- 100 g pearl barley, rinsed
- 1500 g water, cold
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
25min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Bolognese Sauce
1h 15min
Vegetable Soup
35 Min
Cottage Pie
1h 10min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Janek's Chicken Soup
2h
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min