Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 120 g bacon lardons
- 10 g olive oil
- 150 g frozen peas, defrosted
- 500 g fresh gnocchi (see tip)
- 250 g boiling water
- 100 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1947 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Natrium
- 610 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Tuna Pasta Bake
1h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Pasta with Pork and Beans
45min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Creamy Pea Pasta
25min