Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon and Herb Stuffing
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage leaves, to taste
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice (approx. 30 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 70 g onions, quartered
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp sunflower seeds
- 100 g breadcrumbs
Spicy Cajun Rub
- 160 g coarse sea salt
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp garlic granules
- 1 ½ Tbsp dried thyme
- 1 ½ Tbsp dried oregano
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
Whole Chicken
- 1 uncooked, whole chicken (1.2-1.5 kg)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2214 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 24.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Cheesy Triangle Scones
25 Min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Steamed Fish
30 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Layered Chicken Dinner
1h 45min
Char Siu Marinade
10min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min