Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 95 g unsalted butter, diced
- 500 g water, plus enough to total 500 g liquid in gravy
- 650 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 chicken, whole (1.2-1.4 kg)
- 3 Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g plain flour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g frozen mixed vegetables
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5228.1 kJ / 1249.5 kcal
- Eiwitten
- 72.4 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 81.8 g
- Verzadigd vet
- 28.5 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1208.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Ham, Egg and Chips
30min
Tropical Smoothie
5min
Vegetarian Pizza (TM5)
Geen beoordelingen
Ginger Fried Rice
15min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Broccoli and Apple Salad
5min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min