Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 773.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Mixed Berry Cocktail
2h 10min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Broccoli and Apple Salad
5min