Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)
- 2100 g water, plus extra for soaking
- 30 g unsalted butter, diced
- 60 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g onions, quartered
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 10 g olive oil
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 500 g beef mince (10% fat), broken in pieces
- 15 g plain flour
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794.5 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 773.6 mg
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Soy Dressing
5min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Chinese-style chicken
25min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.