Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g carrots, cut in batons (5 cm x 5 mm)
-
45
g vegetable oil
of sunflower oil - 100 g red pepper, cut in strips (1 cm)
- 100 g green pepper, cut in strips (1 cm)
- 170 g onions, cut in wedges
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 30 g celery, cut in pieces (1 cm)
- 150 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- 300 g jasmine rice
- 250 g raw king prawns, peeled, deveined
- 45 g oyster sauce, gluten free
-
35
g gluten-free soy sauce
of tamari
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1309.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Geen beoordelingen
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min