Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 Std.
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Mexican Quinoa Salad
30 min
Smoky Couscous Salad
20min