Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Waldorf Salad
15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min