Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 2 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp dried sage
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Salmon and Salsa
- 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
- olive oil, for frying
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
- 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh coriander leaves
- 480 g ripe tomatoes, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 260 g tinned sweetcorn, drained
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
-
1
avocado, large, sliced
of 2 avocados, small, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2495 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 550 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish Tacos
45 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min