Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
of frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min