Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill Sauce
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g sour cream
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
Rice and Salmon
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp mixed peppercorns
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 60 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 30 g fresh parsley, leaves and tender stems, cut in pieces
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground turmeric
- 250 g white long grain rice
- 1150 g water
- 250 g asparagus, woody ends removed, cut in pieces (3 cm)
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 680 g fresh salmon fillets, skinless
- 1 Tbsp fresh dill leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1885 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40p
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40p
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40p
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40p