Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 80 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary, needles only
- 1 garlic clove
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g courgettes
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp lemon juice, freshly squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Chicken Tagine
25 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Cod with citrus butter
50 dk
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min