![Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258972.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40p
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40p
Cod with citrus butter
50 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40p
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40p