Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (optioneel)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1j
Cod with citrus butter
50min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1j
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Seafood Risotto
40min