Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (optioneel)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Sicilian Prawn Salad
40min
Chicken Provencale
1h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min