
Apparaten en Accessoires
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced10 g
-
cream, 35-37 % fat (see tip)400 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
tomato purée1 ½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried chilli flakes (optioneel) to taste1 - 2 pinches
-
cornflour1 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
853 kcal /
3569 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
55 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

10 EASY SALMON DINNERS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland