Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM6 TM5

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.8 (506 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g water
  • olive oil, for greasing
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 250 g basmati rice
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    of frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 60 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 10 g unsalted butter, diced
  • 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 ½ Tbsp tomato purée
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, chopped
    of 1 tsp dried dill
  • 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optioneel)
  • 1 tsp cornflour

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3569 kJ / 853 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
53 g
Vetten
55 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten