![Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75DE8DEE-A0E6-4A42-B7ED-482FB9957E7E/Derivates/A5D0976B-34B9-4056-AA6A-348B633CD1A7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40p
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40p
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40p
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40p