Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Tuna Pasta
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h