Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
- 1200 g water
- 500 g broccoli florets
- 600 - 800 g fresh salmon fillets
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 200 g milk
- 30 g plain flour
- 30 g unsalted butter
- 1 bunch fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 menit
Steamed Salmon with Courgetti
35 menit
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 menit
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h