
Apparaten en Accessoires
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
660 kcal /
2763 kJ
Eiwitten
45 g
Vetten
48 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland