Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 sprigs fresh coriander, leaves and stems, cut in pieces
- 10 leaves fresh Thai basil
- 1 fresh green chilli
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 4 garlic cloves
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 240 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 2 stalks fresh lemon grass, outer tough layers discarded, squashed and bruised
-
800
g chicken stock
of 800 g vegetable stock - 50 g fish sauce
-
100
g oyster mushrooms, fresh, halved
of 100 g shiitake mushrooms, fresh, halved - 250 g large raw prawns, peeled
- 30 g lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 470 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Kung Pao Prawns
45 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Seafood Korma
40min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn Curry
30min
Green Curry Chicken
55 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min