
Apparaten en Accessoires
Tarka Dal
Voorbereiding 15min
Totaal 9u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
mung dal250 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
garlic cloves finely sliced6
-
vegetable oil1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ghee40 g
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh green chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala2 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
211 kcal /
884 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
8.5 g
Koolhydraten
22.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland