Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 150 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 15 g honey (optional)
- 20 g walnut oil, plus extra for greasing
- 200 g water
- 120 g walnut halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 698 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1ωρ.
Rye Flatbreads
2 Std. 10 Min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
German Bread
4h 15 min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Classic Wholemeal
2u. 40min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Yoghurt Bread
2 Std.