![Rye Bread Rolls Rye Bread Rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47759793-9B2E-46D6-945D-FF728E44F69D/Derivates/F9CE11A2-2E18-4FED-94F9-5C49E5B13AEC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 180 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 100 g rye flour
- 10 g honey
- 1 tsp fine sea salt
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 390.8 kJ / 93.4 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 158.2 mg
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3h 10min
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Sandwich bread
3klst
Crusty Spelt Bread
2h 20 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Sandwich Bread
3klst
Baguettes
3h 45min
Rustic Bread
2 godz.
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
German Bread
4h 15min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min