Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Base
- 50 g caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 70 g plain flour
Filling
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g caster sugar
- 220 g double cream
- 250 g chestnut purée
- 250 g cream cheese
- 3 medium eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1200 g water
Chocolate Ganache Topping
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 80 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 31.9 g
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3h
Rich Lemon Ice Cream
12 Std. 10 Min
Apricot Raspberry Cheesecake
5hod. 30min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Apple strudel
1h 45min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Blueberry Cheesecake
5h
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1h 30min
Red Velvet Cake
1h 20 min