Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Base
- 50 g caster sugar
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 70 g plain flour
Filling
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g caster sugar
- 220 g double cream
- 250 g chestnut purée
- 250 g cream cheese
- 3 medium eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1200 g water
Chocolate Ganache Topping
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 80 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 31.9 g
Alternatieve recepten
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Apple punch
30min
Apple Mulled Wine
25min
Strawberry Lemonade
10min
Sweet Cucumber Pickles (TM5)
Keine Bewertungen
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 Std. 40 Min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Green Apple Bellini
3 Std. 15 Min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h