Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 370 g plain flour
- 40 g sunflower oil
- 120 g water, lukewarm
- 10 g vinegar
- 1 medium egg
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g dried apricots, pitted
- 190 g milk
- 30 g sugar
- 10 g vanilla sugar, homemade
- 30 g fine semolina
- ⅛ tsp orange peel, finely grated (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
Assembly
- 60 g unsalted butter, diced
- 40 g sugar
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 egg yolk, from medium egg
- 20 g milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3u. 15min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4u. 45min
Feta and Honey Cheesecakes
1h
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Banana Split
45min
Nut Cupcakes
Geen beoordelingen
Nutty Twists
40min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Sweet Potato Crust Pizza
1h 15min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Spelt and Corn Flake Cereal Bars
40min
Chocolate Affogato
10min