Apparaten en Accessoires
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
Voorbereiding 45min
Totaal 3u. 10min
10 pieces
Ingrediënten
Dough
-
plain flour370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
dried apricots, pitted30 g
-
milk190 g
-
sugar30 g
-
vanilla sugar, homemade10 g
-
fine semolina30 g
-
orange peel (optioneel) finely grated⅛ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
Assembly
-
unsalted butter diced60 g
-
sugar40 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
egg yolk from medium egg1
-
milk20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
6 g
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
German Christmas Baking
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Chocolate Ice Cream
31 godz.
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 godz.
Nut Cupcakes
30 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1 godz. 20 min
Sesame Biscuits
1 godz. 15 min
Sultana and Cranberry Rolls
14 godz. 25 min
Croissants
12 godz.
Peanut Butter and Cookies Cake
1 godz. 15 min