
Apparaten en Accessoires
Sourdough-style Loaf
Voorbereiding 15min
Totaal 122u. 45min
14 slices
Ingrediënten
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
dried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Voeding per 1 slice
Calorieën
132 kcal /
560 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
1 g
Koolhydraten
25 g
Verzadigd vet
0.2 g
Natrium
406 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland