![Sourdough-style Loaf Sourdough-style Loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7101047f-1b39-4a41-9e0a-7c91f4659b5d/Derivates/241e6baa-b0ea-4c23-9582-2ef2d2c50292.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye Starter
- 50 g rye flour, plus 5 Tbsp (see tip)
- 50 g water, cold, plus 5 Tbsp
Loaf
-
½
tsp dried instant yeast
of 5 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g water, cold, plus extra for baking
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 560 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Natrium
- 406 mg