Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g butter, for greasing
- caster sugar, for dusting
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 200 g double cream
- 15 g cornflour
- 10 g cocoa powder
- ¾ - 1 Tbsp orange peel, finely grated, to taste
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 Tbsp icing sugar, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2721 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 47.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Classic Zabaglione
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Chocolate Fondants
40min
Quick cheese soufflés
45 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5j 20 menit
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Chocolate mousse
3h 20min
Lemon meringue tart
2h 30min