
Apparaten en Accessoires
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Voeding per 1 portion
Calorieën
227 kcal /
951 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
17.9 g
Koolhydraten
5.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dining in with Friends
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland