Compatibele versies
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Posset
2h 40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Salsa Verde
10 min
Mushroom Risotto
30 min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.