Compatibele versies
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1h 30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Orange Liqueur Zabaglione
15 menit
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 menit
Roasted Red Pepper Shots
30min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 menit