Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.4 63 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • onions quartered
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water depending on desired consistency
    700 - 800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • blanched hazelnuts
    150 g
  • soy cream
    100 g
  • truffle oil
    3 Tbsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 366 kcal / 1514 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 31 g
Koolhydraten 12 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 531 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...