
Apparaten en Accessoires
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)600 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water depending on desired consistency700 - 800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
blanched hazelnuts150 g
-
soy cream100 g
-
truffle oil3 Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
366 kcal /
1514 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
31 g
Koolhydraten
12 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
531 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland