Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 700 - 800 g water, depending on desired consistency
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g blanched hazelnuts
- 100 g soy cream
- 3 Tbsp truffle oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1514 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 531 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Asparagus Risotto
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Celeriac and Apple Soup
55 Min