Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM5 TM6

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.4 (63 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water, depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1514 kJ / 366 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
31 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
531 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten