![Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c497f63-a8ea-4808-a905-eb41888de9d6/Derivates/11338f39-8eae-4f5e-b73a-75da1e24d730.jpg)
Compatibele versies
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 929 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30 Min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min