
Apparaten en Accessoires
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Voorbereiding 1u. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
246 kcal /
1030 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
929 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland