Compatibele versies
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 929 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min