Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps

Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding 1u. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)
    500 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • whole milk
    400 g
  • water
    250 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • truffle oil for garnishing

Voeding per 1 portion

Calorieën 246 kcal / 1030 kJ
Eiwitten 10 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 25 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 929 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...