Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2650 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Curried Parsnip Soup
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Watercress Soup
25min