Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2650 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Onion Soup
1h
Broccoli and stilton soup
30min
Watercress Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min