Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 819 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Popcorn Ice Cream Dessert
9 Std. 25 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Fougasse
2 Std.