Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 819 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Creamy Tomato Soup
25 Min
French Onion Soup (TM6)
1 godz.
Octopus and Potato Salad
40min
Irish Potato Soup
35 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min