Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 819 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Rice Pudding
1 Std.
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8h 40min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min