Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 1 red chilli, mild, deseeded, cut in pieces (optioneel)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 300 g broccoli, florets and stalks, cut in pieces (see tip)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 100 g bread, diced (approx. 1-2 cm)
- 1 - 2 tsp olive oil
-
60 - 80
g Gorgonzola dolce (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)
of Cheddar cheese, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Onion Soup
1 Std.
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Creamy tomato soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min