Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 30 g pecorino, cut in pieces (3 cm)
- 150 g guanciale, cubed (see tip)
- 15 g extra virgin olive oil
- 1 medium egg
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 3 pinches ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- 320 g dried spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Pasta Amatriciana
30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 dk
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Spaghetti Carbonara
40 dk
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 dk