
Apparaten en Accessoires
Spaghetti alla Carbonara
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
pecorino (optioneel) cut in pieces (3 cm)30 g
-
guanciale cubed (see tip)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks from medium eggs3
-
ground black pepper3 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
716.8 kcal /
2999 kJ
Eiwitten
24.2 g
Vetten
42.2 g
Koolhydraten
63.5 g
Vezels
2.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland