Compatibele versies
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 698.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baklava
3 Std. 45 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13u. 10min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Penne with Mussels
2h 5min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 Std. 25 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Spanish Tortilla
1h