![Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/786e95a4147a90ee72c68c531ecf9ca8/Derivates/e08786a4f1eca9639047c4adef2760dc84ece732.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 117.3 g
- Verzadigd vet
- 67.9 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 6216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Baba Ganoush
1 Std.
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min