Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g eschalots, cut into halves
- 10 g unsalted butter
- 75 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 225 g frozen green peas
- ½ tsp lemon juice, plus extra to taste
- 4 pieces smoked streaky bacon, cut into lengths (15 cm)
- 8 scallops, roe removed
- ground black pepper, to season
- balsamic glaze, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Béarnaise sauce
20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Café de Paris butter
25 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Caesar salad dressing
10 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Beurre blanc
15min