
Apparaten en Accessoires
Scallops with pea purée
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
2 portions
Ingrediënten
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
667.9 kcal /
2805.3 kJ
Eiwitten
62.6 g
Vetten
38.1 g
Koolhydraten
16.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Natrium
2644.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dinner for two
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland