Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 7251.2 mg
Alternatieve recepten
Duck and cherry salad
45min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Grilled eggplant dip
2h
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Anise-cured salmon
14h 10min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Scallops with pea purée
25 Min