![Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65FA5592-1097-4ACF-8A36-EAF088E6C061/Derivates/0F89A850-2825-4F54-A275-2EBF96FA4A87.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cure
- 150 g rock salt
- 50 g white sugar
- 1 tsp Sichuan peppercorns (see Tips)
- 1 tsp fennel seeds
- 2 limes, zest only, no white pith
- 1 ruby grapefruit, juice and zest, no white pith
- 600 g fresh boneless, skinless kingfish fillets
Citrus yoghurt
- 300 g Greek yoghurt
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
Dressing
- 30 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Assembly
- ½ ruby grapefruit, peeled and segmented
- 3 radishes, cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 955.5 kJ / 227.5 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 7251.2 mg
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Lemon caper butter
10 Min