Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 340.4 mg
Alternatieve recepten
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Nam Jim
10min
Sabayon
15min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Orange liqueur zabaglione
15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Gougères
55min
Leek and smoked salmon dip
55min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min.
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min