Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 340.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken and port pâté
1h 30min
Japanese-style dressing
5min
Umami paste
5min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Oysters with Lime Granita
15min
Béarnaise sauce
10min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Crème brûlée
7 godz.
Duck and cherry salad
45 min