![Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB57FC79-668A-4CA4-BC66-767AFC9B3ED2/Derivates/9B80BAF5-667A-4F42-86CB-8AA11081ECA6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 340.4 mg
Alternatieve recepten
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Romesco dip
10 Min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Mixed mushroom pâté
1h 25 min
Gougères
55min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min