Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1036.1 mg
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Cheese soufflés
30 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min