Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1036.1 mg
Alternatieve recepten
Oysters with lime granita
5min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Tiramisu
5h 20min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Café de Paris butter
25min
Oysters Mignonette
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Caesar salad dressing
10min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Beurre blanc
15min