Compatibele versies
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Scallops with pea purée
25 min
Sunny gazpacho
25 min
Pâtè with Riesling
3u.
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Creamed spinach
15min
Zesty avocado with crab
10min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min