Compatibele versies
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Sicilian prawn salad
40min
Oysters with lime granita
5 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Scallops with pea purée
25 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min