
Apparaten en Accessoires
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
64.5 kcal /
271 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
3.4 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.7 g
Natrium
160.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland