![Steamed scallops with cauliflower and truffle purée Steamed scallops with cauliflower and truffle purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/371DDB15-EE67-4E16-8314-B740BB4326F8/Derivates/3D595B8B-4CDB-4ED2-B110-88559C1D9E81.jpg)
Compatibele versies
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Citrus seafood salad
1 godz.
Orange liqueur zabaglione
15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min