Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
Alternatieve recepten
Grilled scallops with chilli jam
25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Hearty seafood chowder
1h
Prawn and saffron risotto
30min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Citrus seafood salad
1h
White fish and lemon risotto
30min