
Apparaten en Accessoires
Pork in green pepper and cognac sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Voeding per 1 portion
Calorieën
495.7 kcal /
2081.7 kJ
Eiwitten
52.2 g
Vetten
27 g
Koolhydraten
8.8 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
13.5 g
Natrium
914.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Blade Cover Cooking
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland