Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
Alternatieve recepten
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Pork fillet with mustard
35 min
Seafood con arroz
45min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pea and ham soup
2hod. 20min
Pork belly with spring onions
1h 10min