Pork in green pepper and cognac sauce

Pork in green pepper and cognac sauce

3.0 14 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • pork medallions (3 cm thick)
    800 g
  • cognac
    150 g
  • green peppercorns drained
    2 tsp
  • water
    600 g
  • stock paste of choice
    2 tsp
  • crème fraîche
    200 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • gluten free cornflour
    35 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • button mushrooms
    250 g
  • fresh chives finely sliced
    1 bunch

Voeding per 1 portion

Calorieën 495.7 kcal / 2081.7 kJ
Eiwitten 52.2 g
Vetten 27 g
Koolhydraten 8.8 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 13.5 g
Natrium 914.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...