Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternatieve recepten
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Sicilian prawn salad
40 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Salmon niçoise salad
35 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Citrus seafood salad
1sa
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1sa 10 dk
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Salmon en croute
50 min