![Prawn salad with horseradish cream Prawn salad with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20062344-88AB-4A4A-8ABA-26551879B908/Derivates/6E15A88C-8022-4FB9-8B8E-90F707402E9C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 452.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Scallops with pea purée
25 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Citrus seafood salad
1 godz.
Chicken Waldorf salad
40 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Duck and cherry salad
45 min
Salmon niçoise salad
35 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Salmon en croute
50 min